Koffie 2017-11-18T12:13:56+00:00

ONZE KOFFIE

PURE Quality Products heeft kwaliteit en smaakbeleving hoog in het vaandel staan, dit blijkt ook uit het assortiment koffie dat wij voeren.

Allereerst natuurlijk ‘PURE Blend #1’ , de eerste en enige koffieblend van een serie door ons samengestelde blends, gekoppeld aan ‘Justdiggit’. Een uitstekende koffie voor een scherpe prijs.

Recent hebben wij PURE Blend #2 aan onze PURE koffie blends toegevoegd. PURE Blend #2 is een koffie met een sterkere smaak, voor de veeleisende koffiedrinker.

PURE Blend #1

De eerste eigen koffie uit ons assortiment is door ons samengesteld uit 100% arabica bonen (afkomstig uit Colombia, Guatemala, Java, Kenya, Ethiopië en Brazilië) die zorgen voor een mooie volle koffiesmaak, geschikt voor op kantoor én thuis.

Met deze blend kiezen wij voor een toegankelijke koffie uit het topsegment. Deze koffie onderscheidt zich door zijn verfijnde smaak.

Met de ontwikkeling van PURE Blend #1 slaan wij een nieuwe richting in op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, die past bij het DNA van PURE Quality Products.

pure koffiebonen
pure koffiebonen blend #2

PURE Blend #2

Na PURE Blend #1 hebben wij Blend #2 samengesteld.

Blend #2 is sterker van smaak, eveneens geschikt voor zowel kantoor als thuisgebruik. Blend #1 en #2 kunnen ook gecombineerd worden in uw koffiemachine.

Ook voor PURE Blend #2 geldt dat wij een kwalitatief hoogstaande koffie aanbieden met vanzelfsprekend ook hier de steun aan Justdiggit.