• Jura GIGA X3 Professional

  3.790,00 excl. BTW
  Nieuwkomer aan de top! De nieuwe GIGA X3 Professional biedt alles wat in een groot kantoor of in de lunchroom voor uw medewerkers verwacht mag worden: Tot 30 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten met één druk op de knop, waaronder de moderne Flat White.
 • Jura GIGA X7 Professional

  4.990,00 excl. BTW
  Voor topklasse koffiespecialiteiten op het werk. De GIGA X7c Professional koffievolautomaat is een Zwitsers meesterwerk. Standaard uitgerust met twee bonenreservoirs en twee molens met keramische schijven met een hoge capaciteit, die een jarenlang precieze, homogene en constante maling garanderen.
  dagcapaciteit 200 kopjes --- 2 bonenreservoirs + 2 molens --- gelijktijdige afgifte stoom + koffie --- TFT kleurendisplay
 • Jura GIGA X8 Professional

  5.390,00 excl. BTW
  De snelle professional ­koffiemachine zonder vaste wateraansluiting. De high-performance GIGA X8c Professional met zijn stijlvolle uiterlijk is voorzien van een unieke Speed-functie. Hiermee kan de machine in een recordtijd perfecte koffie bereiden.
  dagcapaciteit 200 kopjes --- 2 bonenreservoirs + 2 molens --- gelijktijdige afgifte stoom + koffie --- TFT kleurendisplay
 • Jura IMPRESSA XJ9 Professional

  2.395,00 excl. BTW
  Volmaakt tot de latte macchiato! Waar de gecultiveerde bediening van gasten, klanten én medewerkers net zo belangrijk is als de architectuur, de ambiance en het design, is de IMPRESSA XJ9 Professional een sublieme blikvanger.
 • Jura WE6 Professional

  1.198,35 excl. BTW
  Acht koffieklassiekers met één druk op de knop! Koffie bevordert de creativiteit, de communicatie en verhoogt het welzijn. Dat is de reden waarom JURA de WE-serie heeft ontworpen. “Plug-and-play” met een koffiemachine die mensen in staat stellen om stijlvol van hun favoriete koffievariëteit te laten genieten op de werkvloer. De grootste troeven van de WE-serie zijn de flexibiliteit, esthetiek en de eenvoudige bediening. En uiteraard ook de vergrote capaciteit van het bonenreservoir, de watertank en residubak.
 • Jura WE8 Professional

  1.561,98 excl. BTW
  Koffiespecialiteiten voor op het werk. Koffie bevordert de creativiteit, de communicatie en verhoogt het welzijn. Dat is de reden waarom JURA de WE-serie heeft ontworpen. “Plug-and-play” met een koffiemachine die mensen in staat stellen om stijlvol van hun favoriete koffievariëteit te laten genieten op de werkvloer. De grootste troeven van de WE-serie zijn de flexibiliteit, esthetiek en de eenvoudige bediening. En uiteraard ook de vergrote capaciteit van het bonenreservoir, de watertank en residubak.