Espressomachine 2019-02-13T13:19:05+02:00

ESPRESSOMACHINE

Met onze espressomachines kun jij de lekkerste espresso neerzetten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een zak aromatische, vers gebrande bonen. Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar. Voor de rest kun je al het werk gemakkelijk door de espressomachine laten doen zodat je binnen no-time de perfecte espresso klaar hebt staan!

Jura espressomachine

In ons assortiment vind je onze Jura espressomachines. Voorzien van alle gemakken en een tijdloos design. Zo past de Jura espressomachine in elke keuken of kantoor. Met slechts één klik op de knop krijg je een heerlijke espresso. De Jura espressomachines hebben uiteraard ook een vergrote capaciteit van de watertank en het bonenreservoir. Onze espressomachines zijn een absolute must als je gaat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Bekijk snel ons assortiment en bestel gemakkelijk vandaag nog online een espressomachine. Hulp nodig bij het vinden van de juiste espressomachine? Wij helpen je graag verder.

Espressobonen

Espressobonen zijn niet anders dan koffiebonen. Voor een goede kop espresso zijn dan ook de juiste koffiebonen nodig en geen speciale espressobonen. Een perfecte espresso heeft dan ook een intense smaak met een dikke bruine crema. Het liefst worden hier 100% Arabica bonen voor gebruikt. Dus wat voor soort koffie je ook kiest, met onze pure kwaliteits koffiebonen maak je binnen no time de perfecte espresso.

Espressobonen bij PURE Quality Products

In ons assortiment vind je bonen voor zowel milde- als sterke espresso’s. Ook vind je bij ons exotische melanges met een extra volle smaak. Wil je meer weten over espresso of bonen voor dé perfecte kop koffie, of ben je benieuwd welke variant het beste bij jouw wensen aansluit? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Lees hier bijvoorbeeld ook meer over onze koffiebonen.