ONZE KOFFIEBONEN

PURE Quality Products heeft kwaliteit en smaakbeleving hoog in het vaandel staan, dit blijkt ook uit het assortiment koffie dat wij voeren.

Onze koffiebonen

De koffiebonen bij Pure Quality Products beschikken over kwaliteit. Smaakbeleving staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Dit blijkt ook uit het assortiment koffiebonen dat wij voeren. Koffiebonen zijn eigenlijk volgroeide zaadjes van de vrucht van een koffieplant. De zaadjes worden dan bij het rijpen tegen elkaar aangedrukt. Hierdoor ontstaat ook het kenmerkende streepje in het midden van de koffiebonen. Dus als je zelf invloed wil uitoefenen op de maling van je koffie, dan zijn koffiebonen het beste product.

Koffiebonen kopen

Nieuwsgierig geworden en wil je onze koffiebonen kopen? Bij ons kun je twee soorten koffiebonen kopen, namelijk de PURE Blend #1 en PURE Blend #2. De bonen zijn in diverse smaken en hoeveelheden verkrijgbaar. Onze koffiebonen geven een milde en aromatische koffiesmaak met zich mee. Dus wil je een unieke koffiebeleving? Ervaar dit bij ons! Online koffiebonen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bestel direct de gewenste koffiebonen uit onze webshop. Wil je ook een koffiemachine kopen? Bekijk snel ons aanbod hier!

Allereerst natuurlijk ‘PURE Blend #1’ , de eerste en enige koffieblend van een serie door ons samengestelde blends, gekoppeld aan ‘Justdiggit’. Een uitstekende koffie voor een scherpe prijs.

Recent hebben wij PURE Blend #2 aan onze PURE koffie blends toegevoegd. PURE Blend #2 is een koffie met een sterkere smaak, voor de veeleisende koffiedrinker.

PURE Blend #1

De eerste eigen koffie uit ons assortiment is door ons samengesteld uit 100% arabica bonen (afkomstig uit Colombia, Guatemala, Java, Kenya, Ethiopië en Brazilië) die zorgen voor een mooie volle koffiesmaak, geschikt voor op kantoor én thuis.

Met deze blend kiezen wij voor een toegankelijke koffie uit het topsegment. Deze koffie onderscheidt zich door zijn verfijnde smaak.

Met de ontwikkeling van PURE Blend #1 slaan wij een nieuwe richting in op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, die past bij het DNA van PURE Quality Products.

pure koffiebonen
pure koffiebonen blend #2

PURE Blend #2

Na PURE Blend #1 hebben wij Blend #2 samengesteld.

Blend #2 is sterker van smaak, eveneens geschikt voor zowel kantoor als thuisgebruik. Blend #1 en #2 kunnen ook gecombineerd worden in uw koffiemachine.

Ook voor PURE Blend #2 geldt dat wij een kwalitatief hoogstaande koffie aanbieden met vanzelfsprekend ook hier de steun aan Justdiggit.