ONZE KOFFIEMACHINES

jura logo
wmf logo

Koffiebonen machine

Als koffieliefhebber wil je het beste kopje koffie wat er is. Om die vers gebrande koffie smaak te krijgen, overweeg je dan ook de beste koffiebonen machine. De koffiebonen machines bij Pure Quality Products zijn uitgekozen op kwaliteit en design.

Onze koffiebonen machines

Onze koffiebonen machines beschikken over een ingebouwde koffiebonenmaler en zijn dan ook ideaal voor echte koffieliefhebbers die op zoek zijn naar de meest verse koffie: namelijk rechtstreeks gezet vanaf de koffieboon. Met onze koffiebonen machines is er dus geen noodzaak meer om minder vers gemalen koffie te gebruiken. Veel van deze koffiebonen machines werken automatisch. De bonen worden dan toegevoegd in de koffiebonen machine en voor je het weet staat er een vers kopje koffie voor je klaar!

Jura koffiemachine

De Zwitserse kernwaarden van onze Jura koffiemachine zijn innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service. Deze waarden zijn als het ware in het DNA van Jura gegrift. Jura is als enig bedrijf wereldwijd gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten en heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van Jura zijn een synoniem voor een optimaal koffie resultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Jura koffiemachines bieden optimaal koffie resultaat

De Jura koffiemachines zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen. Door haar tijdloze design en materialen weerspiegelen de innerlijke waarden van de koffiemachines van Jura. De koffiemachines bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigend met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

Jura duurzaamheid

Onze Jura koffiemachines onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur van de apparaten. Zelfs na jarenlang gebruik kan de Jura koffiemachine nog eenvoudig onderhouden worden.

Ultiem koffiegenot

Met de koffiemachines van Jura worden dromen werkelijkheid voor echte koffieliefhebbers. De vormentaal van Jura straalt kracht, zorgvuldigheid, rust, kwaliteit en bestendigheid uit. De waarden worden wereldwijd met architectuur als Zwitsers design geassocieerd. De veelzijdige programmeermogelijkheden en RFID- en app-technologieën voor smartphones zorgen voor een gemakkelijke bediening en vervullen individuele wensen naar het ultieme koffiegenot.

Benieuwd naar welke Jura koffiemachines wij in ons assortiment hebben? Bekijk het snel!

Complete oplossingen voor alle koffiegewoonten

Voor huishoudelijk gebruik: de volautomaten maken door het unieke design in iedere omgeving een goede indruk, overtuigen met een hoog bedieningscomfort en bekoren met een ultiem koffieresultaat.
Voor professioneel gebruik: op de werkplek, op kantoor, in winkels, bars, hotels en kapsalons – de professionele volautomaten verwennen klanten, gasten én medewerkers op iedere gewenste plek met perfecte koffie. En dat met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Ultiem genot is het resultaat van alle ingrediënten

Topgastronomen maken voor hun creaties uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Dit geldt ook voor volautomaten van JURA. Immers, alleen als espresso en melkschuim als basisingrediënten absoluut volmaakt worden bereid, kunnen perfecte koffiespecialiteiten in alle facetten worden gecreëerd.

De ultieme espresso

JURA heeft het bereidingsproces volledig geperfectioneerd. Het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd. Puur of als basis voor fantasievolle koffiecreaties – de technologie van JURA leidt altijd naar de ultieme smaakbeleving.

jura koffiemachines

Melk en melkschuim in perfectie

De innovatieve pijpjes bereiden verrukkelijk melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën. De omschakeling van melk naar melkschuim vindt volautomatisch plaats. Dankzij een wereldprimeur, de verstelbare melk- en melkschuimtemperatuur, worden tongstrelende trendspecialiteiten in de hoogste koffiebarkwaliteit bereid – en dat met slechts één druk op de knop.

Intuïtieve bediening

Met de volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA worden koffiedromen werkelijkheid. Gewoon met één druk op de knop … of een touch op de display van de smartphone. Een doordacht bedieningsconcept,
veelzijdige programmeermogelijkheden en RFID- en app-technologieën voor smartphones zorgen voor een zelfverklarende bediening en vervullen individuele wensen naar ultiem koffiegenot.

Koffiegenot via de smartphone

De software ingenieurs van JURA zorgen voor een fundamentele revolutie op het gebied van koffiegenot: via een app kunnen alle instellingen comfortabel op de eigen smartphone* worden verricht. De bereiding van individuele specialiteiten wordt met één touch op de display van de smartphone gestart. De clou: de persoonlijke voorkeuren worden in de app opgeslagen. Hierdoor kunnen individuele koffiespecialiteiten bij alle volautomaten van JURA met Smart Connect eenvoudig worden bereid.

Automatische filterdetectie

De nieuwste generatie volautomaten en filters communiceert met elkaar. Dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd; de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden vervolgens automatisch verricht. Nooit eerder was het gebruik van filters zo eenvoudig en veilig.
* Ook beschikbaar voor tablets

Bekroond design

De vormentaal van JURA straalt rust, kracht, zorgvuldigheid, kwaliteit en bestendigheid uit. Waarden die wereldwijd zowel met Zwitserse architectuur als met Zwitsers design worden geassocieerd. De volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA hebben reeds tal van internationale designprijzen in de wacht gesleept, en gelden al geruime tijd als volwaardig interieurelement. De apparaten worden beschouwd als stijlvolle manier om de goede smaak tot uiting te brengen.

Heldere designtaal

Het strakke »Cool Nordic Design« van JURA oogt robuust en combineert harmonieuze strakke lijnen met heldere oppervlakken. Elementair en serieus biedt het design de kortstondige modestromingen duurzaam het hoofd.

Edele materialen

Gemaakt met Zwitserse precisie ontstaan uit hoogwaardige materialen edele volautomaten die overtuigen met een superieure verwerkingskwaliteit, een volmaakte optiek en een superieur tactiel gevoel. Indrukwekkend bewijs: bij de nieuwe Z6 worden voor de front- en bovengedeelten massieve, 3 mm dikke aluminium platen met een veredeld oppervlak gebruikt.

Onderscheiden met design awards

Het design van JURA doorstaat zelfs het kritische oordeel van internationale jury’s van experts op verschillende continenten. De volautomaten worden dan ook niet voor niets regelmatig met gerenommeerde designprijzen onderscheiden.

WMF Koffiemachine

WMF Koffiemachine heeft een breed aanbod waarmee het tegemoet komt aan elke koffie behoefte en de gevraagde capaciteit. De koffiemachines van WMF maken simpel door één druk op de knop alle mogelijke koffiespecialiteiten. Van espresso, koffie verkeerd, café crème of een lekkere cappuccino. Ook een latte macchiato is met één druk op de knop gemaakt. Ongeacht de door jou gewenste capaciteit.

Deel jouw koffiemomenten met WMF koffiemachines

De WMF 1500 S is het basismodel uit de New Generation serie. De WMF koffiemachines bieden een ruime keuze aan specialiteiten met een constant hoge kwaliteit. De koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk, bieden een optimale betrouwbaarheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met een ruimtebesparend ontwerp.

De WMF 800 S is het premium model van The New Generation serie. Het is een ontwerp wat afgestemd is op alle andere koffiemachines uit deze serie. Door middel van het touch display maakt het voor de gebruiker mogelijk om de koffiemachine gemakkelijk te bedienen. De eersteklas zeteenheid en de krachtige molens zorgen voor een uitstekende kwaliteit en prestatie. De WMF 800 S koffiemachine zet een kop overheerlijke koffie omdat het ontwerp en de techniek ervan perfect zijn.

Benieuwd naar onze WMF koffiemachine modellen?

Active Milk System

active milk system wmf

Warme en koude melk- en melkschuimspecialiteiten volledig automatisch bereid.

Kopjeslift

kopjeslift wmf

Koffie- en espressokoppen of latte macchiato glazen worden altijd automatisch op de juiste hoogte geplaatst.

Heet water (drie temperaturen)

heet water wmf

Dankzij de perfect afgestelde temperatuur komt iedere theesoort volledig tot zijn recht.

Lichtend voorbeeld

lichtringen wmf

De lichtringen zien er niet alleen chique uit, maar geven bovendien praktische informatie over dagelijkse onderhoudsadviezen. Als een ring knippert, kan dat bijv. betekenen dat een bonenreservoir bijgevuld dient te worden.

Tot wel vier grote afneembere en afsluitbare productreservoirs.

productreservoirs wmf

Deze aparte en centraal vergrendelde grote productreservoirs laten zich gemakkelijk verwijderen en reinigen.

Duurzaam

molens wmf

De robuuste bouw van de zeteenheid alsmede de nieuwe krachtige molens garanderen een lange levensduur en uitstekende prestatie.