Over ons 2017-10-24T12:46:06+02:00

Het bedrijf

PURE Quality Products is een jong bedrijf dat is opgericht vanuit mijn wens om op een goede, verantwoorde manier met klanten om te gaan.

Helaas zie ik tegenwoordig te vaak dat klanten ongeïnteresseerd, onverschillig en soms ronduit slecht worden behandeld. Mijn liefde voor het vak heeft mij ertoe gebracht mijn ideeën als ondernemer in de praktijk te brengen.
De klanten van PURE Quality Products kunnen rekenen op optimale aandacht en service met oprechte interesse voor de mens achter het bedrijf.

Hierbij is de wens om een langdurige relatie op te bouwen leidend en daarmee dus ook de behoefte van de klant.
PURE Quality Products levert producten zoals koffiemachines en koffie maar verzorgt ook complete acties om uw bedrijf meer bekendheid te geven of een betere relatie met uw klant op te bouwen.
De kwaliteit die u met uw bedrijf wilt uitstralen geeft ons de motivatie om met minder geen genoegen te nemen.
Het gaat uiteindelijk om de beleving van úw klant, daar doen wij onze uiterste best voor!

rowdy mallee pure quality products

Eerlijk advies en goede service

Oprechte interesse; maatwerk

Business-to-business oplossingen

Business-to-consumer oplossingen

De passie

In Nederland wordt veel koffie gedronken. Nederlanders verbruiken 6,9kg koffie per persoon per jaar, dit komt neer op ongeveer 3 koppen per dag, gemiddeld.

Het is duidelijk dat de koffiecultuur in Nederland de laatste jaren enorm is veranderd. Waar vroeger voornamelijk filterkoffie (Van Nelle, Douwe Egberts) thuis en op het werk werd gedronken is er, mede door een verhoogde mobiliteit (meer reizen) aandacht gekomen voor betere koffie.

De espressomachine deed zijn intocht in de Nederlandse keukens. Door deze ontwikkeling in het thuisgebruik ging men ook op het werk hogere eisen stellen aan koffie. De ouderwetse koffiemachines, waaruit één en het zelfde tuitje koffie, chocolademelk, thee en soms zelfs soep werd voorgeschoteld in een plastic bekertje leverde veel kritiek op.

Het is duidelijk dat ook bedrijven koffie anders zijn gaan zien. Onder druk van de werknemers vervangen meer en meer bedrijven hun oude ‘multi’machines door hoogwaardigere espressomachines die een goede kwaliteit espresso en cappuccino bereiden.

Daarnaast zien wij in het hogere kantoorsegment (professionele firma’s zoals advocatenkantoren, accountants, makelaars etc) dat goede koffie steeds belangrijker wordt voor zowel de collega’s/medewerkers als voor de klant.

Koffie is emotie. Door middel van een goede kwaliteit koffie wordt een eerste stap gezet in het bouwen van de relatie. Hierbij is het belangrijk dat de juiste kwaliteitsuitstraling wordt gekozen.

Daarnaast kunt u, door middel van de aan PURE Quality Products gelieerde stichtingen ‘JustDIGGit’ en ‘UTZ’ uw bedrijf de gewenste maatschappelijke betrokkenheid geven. Beide stichtingen worden op deze site aan u voorgesteld.